<<<  ALL RIGHTS RESERVED Designed and Produced by Polidesign Ltd.  >>>


КАРТА НА САЙТА
В НАЧАЛОТО
RSS DIRECT TV
   Хотелски комплекс „ХЕЛЕНА Ризорт” се намира на самата брегова ивица на черноморския курорт Слънчев бряг. Състои се от два хотела „ХЕЛЕНА Сандс” и „ХЕЛЕНА Парк” , ВИП Вили и ВИП Апартаменти. В екстериорните и интериорни решения на целия комплекс изкуството е в хармония с уникална архитектура и изящен интериор. Комплексът е най-добрият избор за взискателна публика, която би избрала комбинацията между лукса и непреходната култура.
  Основният ресторант „Посейдон” е съчетал най-доброто от интернационалната кухня. Тук, може да се разчита на разнообразна енотека от качествени български вина и квалитетни маркови напитки. Рибният A la Carte ресторант „Делфин” посреща своите гости с изкусителни дарове на морето. С неустоим аромат на подправки, дървени въглища на току-що запалена пещ и с разнообразно средиземноморско меню примамва ресторант „Синята лагуна”.
  Всички гости, избрали за своята почивка „ХЕЛЕНА Парк” се настаняват по програма Ultra All Inclusive. Основният ресторант „Моби Дик” предлага богата закуска, невероятни кулинарни деликатеси за обяд и първокласна вечеря на шведска маса с включени напитки. За доброто Ви настроение работят няколко бара - Кариби бар край морето, жива музика в Бар-Салон, Бар „Морският вълк” и Бар „Русалка”.
СПА и Уелнес Центърът Lion s Health and Beauty SPA е истински свят на удоволствията и релакса. На разположение на гостите са най-модерни съоръжения, разнообразни СПА процедури и закрит басейн с джакузи, фреш бар.
Хотелски комплекс „ХЕЛЕНА Ризорт”
Хотелски комплекс „ХЕЛЕНА Ризорт”