<<<  ALL RIGHTS RESERVED Designed and Produced by Polidesign Ltd.  >>>


КАРТА НА САЙТА
В НАЧАЛОТО
RSS DIRECT TV
  Специализирана болница за рехабилитация „МАРИ” е разположена на 150 метра от плажната ивица на Черно море, между древния и живописен Несебър и село Равда. Топ локацията на болницата дава възможност на пациентите й да съчетаят лечението и рехабилитацията си с десетките предимства, които предлагат  добре изградените в туристическата инфраструктура крайморски селища.
  Специализирана болница за рехабилитация  „МАРИ” е построена през 2007 година -  в естетичен архитектурен дизайн, на пет етажа, с асансьор и осигурена достъпна среда за хора в неравностойно положение. В летните месеци може да разчитате на външна градина, артистични шатри и красиво оформен ландшафт.
  Болницата предоставя на гостите си двойни и тройни стаи. Всички са елегантно обзаведени, а оборудването отговаря на европейските стандарти за висок клас хотел - самостоятелна стилна баня, телевизор със сателитни програми и климатик.
  Гордост за Специализирана болница „МАРИ” е лечебната и рехабилитационна дейност, която се осъществява от лекар физиотерапевт, лекар - невролог, медицинска сестра, рехабилитатори, калолечител, водолечител и масажисти. Медицинското заведение работи на свободен прием, по програмата на НОИ, както и по Клинични пътеки №244 и №241 /за заболявания на опорно-двигателен апарат и периферна нервна система/.
СБР „МАРИ”
Болница за рехабилитация „МАРИ”