<<<  ALL RIGHTS RESERVED Designed and Produced by Polidesign Ltd.  >>>


КАРТА НА САЙТА
В НАЧАЛОТО
RSS DIRECT TV
   Специализирана болница за активно лечение по акушерство и гинекология СЕЛЕНА е най- голямата и модерна частна акушеро-гинекологична болница в Южна България. Открита е през 2006 -та година и е разположена на площ около 4 000 кв. метра на бул.”Пещерско шосе” 80 в град Пловдив.
   СЕЛЕНА е водещ център по асистирана репродукция, който със съвременни високотехнологични методики намира най-доброто решение за партньорите, които се стремят да имат бебе.
За нуждите на новородените е изградено неонтологично отделение с трето ниво на компетентност с интензивни грижи за недоносените деца. Акушеро-гинекологична болница СЕЛЕНА има капацитет да обслужва пациенти от цялата страна, като обхваща здравните проблеми на жената в различни възрасти. Пациентите могат да разчитат на цялостна медицинска грижа от зачеването до раждането, консервативна гинекология и щадящи оперативни методи.
   Болница СЕЛЕНА разполага с високо ниво на диагностична и лечебна апаратура, с която работят над 140 лекари, акушерки, биолози и ембриолози - екип, който работи добре и инвестира непрекъснато в обучението и квалификацията си.
АГ болница "СЕЛЕНА"
Болница СЕЛЕНА и Ин Витро