<<<  ALL RIGHTS RESERVED Designed and Produced by Polidesign Ltd.  >>>


КАРТА НА САЙТА
В НАЧАЛОТО
RSS DIRECT TV
   През 2014 г България влезе в редица класации. От София, през Пловдив, та чак до Черно море страната ни става все по-популярна туристическа дестинация.
   България е класирана на осмо място в топ 10 на най-добрите места за посещение през 2014 г., подбрани от британското туристическо издателство с над 130 годишна история - Rough Guides. Британците посочват, че черноморските курорти привличат най-много посетители, но карането на ски, културно-историческите обекти, минералните извори, евтините цени и приятелски настроените хора са голямо предимство.
  Изброени са и осем неща в България, които не са за изпускане.
  На първо място е храм-паметникът „Александър Невски”, следван от Рилския манастир, Стария град в Пловдив, природен парк Витоша, Копривщица, плажните барове по Черноморието, киселото мляко и разнообразието от птици в резерватите.

Туризъм
Туризъм
   Проучване на международната медия Discovery Channel, проведено сред повече от 35 000 зрители на канала, определи, че България е на първо място сред най-желаните дестинации за туризъм в Европа. Това става ясно от доклада на телевизионната компания по време на Шестата международна среща на туроператорите, провеждаща се в Пловдив.

  България е посочена от зрителите на телевизията като място, което искат да посетят днес. Според представителя на Discovery Channel Жерар де Фровил това е резултат от кампанията с Министерството на туризма, която представя България с видеоклип по 4 телевизионни канала.
   Като всяка индустрия туризмът е двойствен, може да носи печалби, но носи и големи вреди. Идеята на тази индустрия е да ви накара да купите нещо, което всъщност е около вас и Вие не го забелязвате. Предлагате пейзажи, настроения, вкусове, усещания, мигове на приятно безгрижие, забрава и удоволствия - това е ежедневието на туризма. Тази туристическа индустрия следи внимателно какво хората харесват и обичат да правят и най-вече какво обичат да посещават, за да ограничи възможностите за достъп, да се появи в тези най-прекрасни места и да започне да продава билетчета. В това е същността на този бизнес - да предизвикаш желанието, което по късно да задоволиш на определена цена. Такава е и магията на всеки бизнес който продава.

  
Ето защо, ние Ви предоставяме възможността да предложите пейзажи, настроения, вкусове, усещания, мигове на приятно безгрижие, забава и удоволствие по най-атрактивния и ефективен начин - видеото, за да можете в един следващ момент да продадете своята услуга наречена туризъм.

 
Туризъм Туризъм