<<<  ALL RIGHTS RESERVED Designed and Produced by Polidesign Ltd.  >>>


КАРТА НА САЙТА
В НАЧАЛОТО
RSS DIRECT TV
                  Нашата сила е в концентрацията на дейността ни!

  Ние от  DIRECT TV се гордеем, че сме тясно специализирани по отношение на рекламните услуги, т.е. предлагаме НЕ ПЪЛНО и ЦЯЛОСТНО рекламно обслужване, а само това, в което сме убедени, че сме най-добри - ВИДЕО МАРКЕТИНГА и ВИДЕО ПРОИЗВОДСТВОТО!

За нас
За нас - Direct TV
   Рекламна агенция DIRECT TV предлага обслужване в областта на видео маркетинга и видео производството.  Нашите екипи са автори и производители на  всички възможни рекламни форми от клипове - от 5 до 30 сек. до презентационни PR - филми, с времетраене - до 30-40 минути. В над 15 - годишното си съществуване сме произвели видео кампании за едни от най-адмирираните брандове в България. Натрупаният опит през годините ни дава възможност да изпълняваме сложни и нестандартни проекти. Членове на нашите екипи са носители на множество международни отличия и награди за изработка на документални филми, рекламни и музикални клипове. Разчитаме изключително много на постоянни клиенти, което ни дава допълнително самочувствие. Наши филми са излъчвани по всички медийни канали - ефирни, сателитни и кабелни телевизии, качени са по всички социални интернет мрежи.
       Предоставяме на клиентите си качествен завършен продукт от идеята и  сценария до  постпродукцията и разпространението.

      За целта ползваме съвременна видео техника и доказани професионалисти за реализацията на всеки един филм, независимо от мащаба и бюджета на поръчката.

       От нас ще получите компетентна консултация за най-ефективните онлайн канали за разпространение, както и грижата за оптимизация за търсачките /SEO/.

      Едно от сериозните ни предимства е познаването и поддържането на създалите се във времето контакти с всеки наш клиент, взаимното доверие, извоювано чрез точност и лоялност и от двете страни.

      Наши екипи са ангажирани с едни от най-престижните национални проекти по представяне на икономиката, здравеопазването и туризма в България, с цел популяризирането на успешни компании в Европа и света.

   Мисията на нашето дружество се изразява в създаването на отношения, базирани на доверие, отговорност и взаимно уважение спрямо нашите клиенти и партньори, нашите колеги и към обществото като цяло, поддържайки лоялна конкуренция и бизнес етика.